Gran èxit de LA MARATÓ 2014


 
El passat 14 de desembre, es van dur a terme a Tàrrega un munt d'activitats per recaptar diners per LA MARATÓ de TV3, aquest any dedicada a les malalties del cor.
Els nens i nenes de la nostra escola van fer dibuixos relacionats amb el tema, els quals es van penjar a la Plaça del Carme (El Pati), per decorar les tanques.
Els GUIMIS es van estrenar passejant pels carrers de la ciutat, acompanyats del GEGANTÓ Àngel Guimerà, i d'un bon nombre de nens i pares que donaven tombs per la plaça, en favor de la causa (activitat dirigida per club "100x100 fondistes")
A la tarda, al Mercat Municipal, i després d'un dinar solidari, hi va haver un espectacle de balls. El grup de Country de l'escola HAT (adults) i el grup infantil HAT-junior, van fer una exhibició balls que van animar tota la sala.
Al vespre, a la Plaça de les Nacions, es van encendre unes espelmes que , en apagar-les dibuixaven un GRAN COR ... va ser molt emocionant.

Des d'aquí volem agrair a AGENTA la bona organització per dur a terme totes les activitats , i a tots els que vareu participar fent d'aquesta diada una gran festa solidària, recaptant 5.102 euros

MOLTíSSIMES GRÀCIES A TOTS !!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

28 d'octubre : CASTANYADA 2011

La Fundació Candela arriba a la nostra escola